Exkluzív ajánlatokból válogathatnak az utazni vágyók

Hétvégén rendezik az Utazás Kiállítást a fehérvári Hiemer-házban. A kiállítók turistacélpontokkal, utazási és kirándulási ötletekkel, alkalmi akciókkal, izgalmas programokkal várják a látogatókat.

Az eseményen a fehérvári kiállítók mellett az ország több pontjáról érkeznek turisztikai szervezetek, városok, szálláshelyek, amelyek kifejezetten erre az alkalomra készített, szezon előtti, exkluzív ajánlatokkal készülnek.

Bemutatkozik többek között Sümeg, Szeged, Zalaegerszeg, Balatonfenyves, Zamárdi, Szolnok, Székesfehérvár és a helyi utazási irodák is. A rendezvényen turisztikai látványosságok és szálláshelyek szolgáltatói is képviseltetik magukat. Jelen lesz a Katonai Emlékpark (Pákozd), a Károlyi Kastély (Fehérvárcsurgó), a Lamberg Kastély (Mór), a Szent István Király Múzeum (Székesfehérvár), az Aal Vendégház (Hévíz) és a Club Karos Spa is.

A látogatóknak a #kikapcs – Mobil OFF, Élmény ON mozgalom képviselői a digitális életmódváltás fontosságát mutatják be, digit kvízzel és a közkedvelt ország-város-fiú-lány játékkal várják az érdeklődőket. A helyszínen nyereményjátékkal is készülnek a szervezők, a kiállítás megtekintése pedig ingyenes – írta a programturizmus.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!