Erste a fiatalok támogatására

2016. július 6.
Címkék :

Kekszalag01Már csak néhány napot kell várnunk és ismét eldördülhet a Balaton leghíresebb startpisztolya, immáron 48. alkalommal. Több száz gyönyörű hajó, több ezer kihívásra éhes sportoló és megszámlálhatatlanul sok drukker, rajongó és érdeklődő várja izgatottan az 48. Erste World Kékszalag rajtját, mely 2016. július 14-én reggel 9 órakor veszi kezdetét.

A Kékszalag – melynek az idei évtől az Erste World vált a névadó szponzorává – jóval több, mint a Balaton legnépszerűbb sporteseménye és Európa leghosszabb tókerülő versenye. „Az európai vitorlázás ünnepe” – vélekedik a szakma. A népszerű sportesemény kapcsán Kállay Andrással, a névadó Erste Bank Private Banking igazgatójával beszélgettünk.

Aqua Magazin: Milyen módon támogatja az Erste World a Kékszalagot?

Kállay András: Erste Bank közvetlenül támogatja az Erste World Kékszalagot. A támogatást a magyar vitorlás utánpótlás, a Kékpántlika résztvevői kapják. Célunk, hogy ezek a fiatalok a jövőben is sikeresen készülhessenek a versenyekre. Mi így segítjük az amatőr sportot és az utánpótlást.

Erste_Kekszalag

Aqua Magazin: Publikus a támogatás mértéke?

Kállay András: A támogatás mértéke a Kékszalagon résztvevő csapatok teljesítményétől függ majd. Az összes hajó által megtett kilométer ötszörösét kapják majd meg támogatásként a juniorok. Bízunk benne, hogy ez a résztvevőknek folyamatos motivációt az rajongóknak pedig folyamatos izgalmat jelenthet majd, hiszen a mezőny összteljesítménye akár percről-percre nyomon követhető lesz egy mobil applikáció segítségével.

Aqua Magazin: Az Erste Bank 2016. áprilisában indította útjára az Erste World szolgáltatását, mely kiemelt ügyfeleknek kínál teljes körű vagyontervezési szolgáltatáscsomagot.  De hogyan függ ez össze egyáltalán a Kékszalaggal?

Kállay András: Elsőre talán meghökkentőnek tűnhet, de szerintem a vitorlázás és a vagyontervezési koncepciónk között van hasonlóság. Az Erste World sokkal több, mint egy mindenki által megszokott prémium vagyontervezési szolgáltatás, hiszen küldetése, hogy ügyfeleink és családtagjaik számára valódi értékeket teremtsen. Meggyőződésünk, hogy a Kékszalag esetében ez szintén fennáll, ezért szívesen támogatjuk az eseményt.

Erste_kekszalag

Aqua Magazin: Milyen hasonlóságra gondol?

Kállay András: Mindkettő felelősségteljes stratégiai tervezést, gondos mérlegelést és magas szintű szakmai felkészültséget igényel, hiszen egy kihívásokkal teli környezetben kell a lehető legjobb teljesítményt elérni. Folyamatosan keresni kell az új lehetőségeket, olykor feszegetni a határokat, viszont soha sem szem elől téveszteni a végső célt és mindig legfontosabb prioritásként kezelni a biztonságot. Közös pont még a tradíció, a hagyományőrzés és a konzervatív értékrend tiszteletben tartása is, valamint a technológiai fejlődés fontossága.

 

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!