Erre vágynak a luxusturisták

2016. november 22.
Címkék :

darbyAz Immidia, a luxustermékek foglalási felülete összeszedte az öt legfontosabb fő trendet, amelyre a szállodásoknak figyelni kell, ha több felsőkategóriás utazót szeretnének.


Személyre szabott
Az esernyővel hadonászó idegenvezetős, savanyú utazásoknak vége. A felsőkategóriás utazók szeretnék a nyaralásukat teljes körűen kézben tartani és saját útvonalakat kialakítani. Képzeljünk csak el egy vezérigazgatót, aki egy egynapos főzőtanfolyammal és borkóstolóval egybekötött jachtkirándulással szeretné lenyűgözni az ügyfeleit és a topvezetőket. Egy sablonutazás valószínűleg nem érné el a kívánt hatást, így egy személyre szabott, egyedi szükségeket és kívánságokat kielégítő élményt kell biztosítani.

nineCaribbeanpartyplaces_03_Soggy_cruzbaywatersportscom_658

Egzotikus
A luxusutazóknak csupán a képzeletük szab határt. Olyan, minél egzotikusabb utakra vágynak, ahol az internet-hozzáférés kiváló minőségű. Gondoljunk csak egy távoli szigeteki kiruccanásra, egy félreeső tengerparti villára vagy egy belváros tetején lévő luxuslakásra, nem engedhetik meg magukat, hogy teljesen elzárva legyenek a munkától.

nineCaribbeanpartyplaces_02_StKitts_hotel-rnet_658

Kényelem
A legsikeresebb és legemlékezetesebb vakációk az elejétől a végéig zökkenőmentesek. A felsőkategóriás utazók nem szeretnek a repülők indulásától vagy a check-in időtől függni. Akkor érkeznek, amikor szeretnének, és akkor indulnak, amikor készen állnak. A hét minden napján elérhetőnek kell lennie az igényre szabott utazási szolgáltatásnak.

lefkas

Concierge
A luxusutasokat nem érdekli az adott desztináció top 10-es listája, ehelyett hiteles és egyedi helyi élményeket szeretnének, amelyeket csak egy helyitől kaphatnak meg. Olyan concierge-ek jelenléte szükséges, akiknek kellő ismeretük van ahhoz, hogy akár egy telt házas koncertre is bejuttassák ügyfeleiket. Olyan személyes segítséggé kell válniuk, aki minden egyes percről gondoskodik.

bucknyito

Technológia
Luxusutazók egyre nagyobb számban használják mobiltelefonjukat egy nyaralás megtervezéséhez, foglalások intézéséhez vagy az útvonal kialakítására. Minden szállodának szüksége van gyors, egyszerű és nagyon megbízható digitális felületre, amely mobiltelefonról is könnyen kezelhető.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!