Érdi Mári és Berecz Zsombor reagált az elismerésre

2017. december 5.
Címkék :

Hétvégén megválasztották az év vitorlázóit, a nőknél Érdi Mária, a férfiaknál Berecz Zsombor kapta a legtöbb szavazatot. Mindkét sportoló a Facebook-oldalán kommentálta ezt a rangos elismerést.

„Köszönöm mindenkinek, aki megtisztelt szavazatával az év vitorlázója címért! De nem mehetek el szó nélkül Nándi mellett! A szavazás alatt nem akartam senkit befolyásolni a döntése meghozásában azzal, hogy feltegyem azt a jogos kérdést, hogy Nándi miért nem volt a jelöltek között! Részemről nem kérdés ki az a magyar vitorlázó idén, aki előtt mindenki fejet hajthat és a legnagyobb tisztelettel ezt én így teszem! Nem tudom,hogy lehet-e ilyet csinálni, de én szeretném átadni a díjat annak aki szerintem a legjobban megérdemli, aki nem más mint Fa Nándor! Aki rám szavazott az ismer és nem fog rám neheztelni! A többiek meg… :)” – írta a Berecz Zsombor.

„Belegondoltam. 19 éves vagyok és ötödször lettem az év felnőtt női vitorlázója. Ezt meg kell köszönnöm a Jóistennek! Köszönöm! Még egy dologhoz kérem MINDENKI segítségét. Szeretném, ha Magyarország lenne az első olyan tenger nélküli nemzet, amely női egyszemélyes hajóosztályban olimpiát nyer vitorlázásban. Kérem, csatlakozzatok ti is, csináljunk együtt történelmet!” – olvasható Érdi Mári Facebook-oldalán.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!