Érdi Mári és Berecz Zsombor kiváló formában

Érdi Mári futamgyőzelmet, Berecz Zsombor 2. helyet ért el az első napi futamokon a 48. Trofeo Princesa Sofia versenyen Palma de Mallorcán.

Berecz Zsombor az első futamon a 2., a másodikban az ötödik helyen ért célba a Finn mezőnyben, ahol 54-en rajtoltak. Mivel itt minden hajó együtt versenyez, így összetettben a 3. helyen áll az észt Deniss Karpak és a horvát Nenad Bugarin mögött, akik egy, illetve két ponttal előzik meg őt.


Érdi Mári az első nap végén az 5. helyről várja a folytatást Laser Radial osztályban. Az első futamon csoportjában 7. lett, majd a második futamot megnyerte, így összetettben 5. helyen áll. Előtte holland, belga, brit és finn versenyzők állnak.


Gyapjas Balázs és Zsombor a 470-es osztályban a 17., majd a 13. helyen ért célba, ezzel a 27. pozíciót foglalják el a két csoportban versenyző 470-esek összetett listáján. A szörfös Sánta Bence két futam után 89.


A Nacra 17-esek – köztük Virág Flóra és Jankovics Gábor – később rajtoltak. A magyar páros az első futamon 26. helyen ért célba, majd 22. és 25. hellyel folytatta a napot. Összetettben a 26. pozícióban várják a további futamokat.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!