Elkészült a jövő évi versenynaptár

A tagszervezetek és az osztályok képviselőivel egyeztetve elkészült a 2018-as versenynaptár. Sikerült egy olyan menetrendet készíteni, amelyben nincsenek kezelhetetlen ütközések.

A Magyar Vitorlás Szövetség egy új, pontosabb munkamódszert dolgozott ki a versenynaptár összeállítására, ennek köszönhetően sokkal hatékonyabb lett a folyamat, amelyben az MVSZ elnöksége, a tagszervezetek és az osztályok képviselői vettek részt. Az új módszerrel elértük, hogy nincsenek kezelhetetlen ütközések a 2018-as menetrendben – közölte a versenynaptárról szóló egyeztetés után Holczhauser András, a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkára.


A most elkészült és publikált versenynaptárban újabb versenyek már nem kapnak helyet, de van azért még munka, mivel a hajóosztály-szövetségek és a klubok egyeztetnek arról, hogy mely versenyeket jelölik ranglistaversenynek.

A 2018-as versenynaptárt itt lehet megtalálni. Fontos, hogy a 2018-as versenyek megjelenítéséhez előbb rá kell kattintatni a Csak az idei (2017) versenyek mondatra.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!