Élet 87 évesen

2016. július 5.
Címkék :

lee_kab_Hát, sokan mondják, hogy élni bizony tudni kell és ennek Lee Wachtstetter, a 87 éves floridai asszony eleget is tesz. Ő ugyanis 8 éve tengerjáró hajón él, az az otthona. Jelenleg a Crystal Serenity nevű hajón tölti mindennapjait, nem csak a kapitánnyal, de a legénység 655 tagjával is igen jó a kapcsolata.

Az idős hölgy mindig is szeretett utazni. Férjével számos helyen megfordultak a világban. Azonban 1997-ben egyedül maradt és úgy döntött eladja a házát és élete hátralevő részében csak utazni fog. Kezdetben aggódott, hogy hogyan fogja így tartani a kapcsolatot a családjával, a barátaival, de rájött, hogy mindenki éli a saját hétköznapjait. Így aztán semmi sem állíthatta meg.

o-CRUISE-2-facebook

3 fiával, 7 unokájával és 1 dédunokájával rendszeresen vált e-mailt, és ahányszor Miamiban köt ki a hajó, mindig találkozik is velük. Ami még egészen meglepő, hogy nem csak ő egyedül van így a hajón, 3 másik hölgy is hasonlóan él. Ők azonban nem olyan régen kezdték ezt az életformát. Lee elmondta, hogy nagyon szeret táncolni, szórakozni, koktélozni, partyzni. Elég sok ember utazik egyedül ezeken a hajókon, így bőven akad társasága.

ht_crystal_cruise_

Forrás: Washington Post

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!