Elérte a kétmilliós utasszámot a Bahart

2019. december 9.
Címkék :

A vállalat tavaly köszönthette először kétmilliomodik utasát, és az idén is sikerült elérniük ezt forgalmat. A Bahart vezetői a Baross Gábor komp fedélzetén ajándékozták meg a kerek számú jegy vásárlóit. A társaság jó évet zárt, a személyhajók forgalmában minimális visszaesést tapasztaltak, de a kompok évről évre népszerűek a tavon.

A téli hónapokban is sokan vesznek jegyet a balatoni kompokra. Szántód és Tihany között télen óránként járnak a hajók, a két part között alig nyolc perc a menetidő. A kompközlekedés évek óta a hajózási társaság legnyereségesebb üzletága. Eddig 1,3 millióan váltottak jegyet a kompokra, erre utoljára huszonegy évvel ez előtt volt példa. A személyhajóik is népszerűek voltak, ott az utasok száma meghaladta az idén a hétszázezret.

A kétmilliomodik jegyet megváltó utasokat december 6-án köszöntötték a Balaton közepén. A két vállalkozó naponta kompozik a két part között. A szerencsés utasok százezer forint értékű ajándékkártyával gazdagodtak, amit társaság szolgáltatásaira válthatnak be. 2018-ban köszönthette először a kétmilliomodik utasát a Bahart, így a társaság az idén megismételte a tavalyi jó eredményt – írta a hirado.hu.

„Az előző évekhez képest a személyhajózásban minimális elmaradást ugyan tapasztalunk, ezzel együtt a sétahajózási szolgáltatásban sikeres évünk volt. A menetrendi hajózás, illetve az egyéb hajó szolgáltatások árbevétele is meghaladja a tervet” – mondta Kollár József, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!