Elektromos megoldás a Balatonra – AB Inflatables

Az AB Inflatables saját tervezésű, többszörösen díjnyertes hajóival az iparág kiemelkedő szereplője, folyamatosan fejlesztik a felhasznált anyagokat és a gyártástechnológiát.

Bármikor is járunk tengeri kikötőkben, jellemzően a legnagyobb és legszebb vitorlás és motoros jachtokat csodáljuk meg. Szinte észre sem vesszük azokat a nem túl nagy, merev aljú, felfújható testű hajókat, amik nélkül a kikötők üzemelni sem tudnak, és a vitorlásunkról sem jutunk ki a partra egy horgonyzás alkalmával.

A céget eredetileg Chris Bouzaid és Steve Armitage alapította, elsősorban kereskedelmi célból. Mindketten komoly versenyzői és többszörös földkerülő múlttal a hátuk mögött pontosan ismerték a hajós világ igényeit.

Azóta az AB Inflatables saját tervezésű, többszörösen díjnyertes hajóival az iparág kiemelkedő szereplője lett. Saját elkötelezettségük a folyamatos innováció iránt jelentkezik az elkészült hajók minden részletében. Folyamatosan fejlesztik a felhasznált anyagokat és a gyártástechnológiát, így lehetséges, hogy hogy a felfújható részre 10, a hajótestre és a deckre 3 év garanciát vállalnak.

Az AB Inflatables közel 90 típusból álló kínálatában egyaránt találunk alumínium- és üvegszálas hajókat, a 7 lábas ultrakönnyű dingiktől a 30 lábas professzionális mentőmotorosokig. Rendelhetjük a Balatonra elektromos meghajtással, horgászathoz kisebb benzinmotorral vagy nagyobb jachtokhoz jethajtással is. Az AB Inflatables csónakjai a Pannon Yacht forgalmazásában érhetők el Magyarországon.

Az AB Inflatables márkát bemutató cikkünk teljes terjedelmében olvasható lesz az Aqua magazin hamarosan megjelenő, 150. számában.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!