Eladó a Király!

2021. március 13.
Címkék :

Motoros jacht eladó, első tulajdonostól, kortárs dizájnnal, lenyűgöző komforttal, akadálymentesített közlekedővel és kevés kilométerrel.

Teljes neve The Unifier King Abdulaziz The First (Első Abdul Aziz király, az Egyesítő), és egy 2017-ben épített Sanlorenzo SD92-es, amelyet Francesco Paszkowski tervezett. Első és eddigi egyetlen tulajdonosa alig használta (még a motor üzemóraszáma is alacsony), így lényegében újnak mondható, hosszú tengeri utakra tökéletesen alkalmas.

Tíz vendég fér el – természetesen a legnagyobb kényelemben – 5 kabinjában, amelyek közül a Master a főfedélzeten kapott helyet, míg a 2 VIP- és a további két lakrész az alsó részbe került. Külön szekciója van a legénységnek, a 4 fős csapat 3 kabinon osztozik.

A nappali szellős elrendezésű, tágas és világos, stílusa modern, a szalon tervezéséért felelős Minotti ónix dohányzóasztalt képzelt el a kanapéval és karosszékekkel felszerelt lounge közepére.

Plusz étkező van fent a flybridge-en, de ott a napozóágyak és a fentről nyíló panoráma jelentik az igazi vonzerőt – igaz, a bár sem semmi. A hátsó fedélzet kellően árnyékos, erről két lejáró is vezet a fürdőplatformra és a dupla csónakgarázshoz.

A kényelmet fokozza az állóhelyi stabilizátor-rendszer és a kerekesszékkel is biztonságosan használható bejárati palló. Vízi mókázáshoz – többek között – rendelkezik egy Williams Turbojet 385 kismotorossal. Csúcssebessége 17 csomó, míg 1700 tengeri mérföldes hatótávolságát 12 csomós tempó mellett préseli ki magából.

Irányára 4 950 000 euró.

(forrás: superyachttimes.com, fotók: camperandnicholsons.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!