Egyre népszerűbb a Turizmus Regatta

2017. szeptember 28.
Címkék :

A VII. Mondial Assistance Turizmus Regatta idén rekordszámú résztvevőt vonzott. Az idei regattán 45 hajó szállt vízre, a rendezvényt összesen csaknem 400 szakmabeli kereste fel. Ezzel ez az egyik legnagyobb amatőr iparági regatta.

Az idén kóstolók, SUP tesztelés várta a résztvevőket, hozzátartozókat, akik felszállhattak a kísérőhajóra, hogy kicsit átélhessék a hajózás örömeit is. Szintén hagyománnyá vált, hogy a szakmabeliek a családjukat is magukkal hozzák erre a hétvégére, sőt az idén több csapat is úgy döntött, összeköti a regattát a saját csapatépítő tréningjével, és elhozza valamennyi kollégáját. Így aztán két cég is két nagy hajóval nevezett be végül a versenybe.

Az esemény az idén kétnapossá bővült, hiszen a csapatoknak több mint fele megérkezett már előző nap, és a péntek késő délutáni hajósorsolást követően kellemes warm-up party kerekedett tartalmas beszélgetésekkel, nagy nevetésekkel és az elmaradhatatlan karaokéval.

A buli szombat este folytatódott. Az eredményhirdetés után vacsora, a Grease zenekar koncertje, majd hajnalig tartó diszkó szórakoztatta a társaságot – – írta a turizmus.com.

A dobogósok hajóosztályok szerint
8mOD – 1. Neckermann, 2. Pogast 2, 3. Progast 1
Bavaria32 – 1. Hertz, 2. Szakál Trans, 3. Corvin Plaza
Nautic – 1. Premium Apartmanházak, 2. Tókert, 3. Tengerjáró Kft.
YS – 1. Sárvári Gyógyfürdő, 2. Hotel President, 3.Mellow Mood Group

Különdíjak
A legtöbb időt vízen töltő csapat: Hotel Interactive Kft.
Legeredetibb csapat: Caracol Utazási Iroda

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!