Egy profi alkalmazás vitorlázóknak

2017. július 13.
Címkék :

A SailLog alkalmazás, amelyet a Spartacus Vitorlás Egylet 470-es versenyzője, Bihary Gergő fejlesztett sokat segít a versenyzőknek, az edzőknek a tökéletes felkészülés érdekében.

A vitorlázók szeretik, hogy nagyon kényelmesen lehet rendszerezni az edzésnaplókat, vitorlákat, hajón végzendő munkákat, emellett pedig az edzők be tudnak lépni online és látják a csapatuk napló bejegyzéseit. Ezzel sokkal hatékonyabban lehet nevelni a fiatal vitorlázókat, hiszen mindennap kaphatnak személyes visszajelzést az edzőjüktől az alkalmazáson keresztül.


Az alkalmazás alapfunkciója, hogy a vitorlázók könnyedén el tudják benne tárolni a különböző edzéseiket és versenyeiket. Egy bejegyzés lehet egészen felületes, csak néhány adattal, de lehet egészen részletekig menő, a hullámoktól az áramlásig minden részletet tételesen tárolva. Emellett az alkalmazásban lehetőség van a hajón elvégzendő munkák tárolására, amikről értesítést is küld az app. Ugyancsak hasznos funkció, hogy a versenyzők tárolhatják benne a különböző vitorláikat, amelyeket egy edzéshez tudnak csatolni. Így folyamatosan nyomon lehet követni, hogy egy vitorla hány órát „futott”, milyen állapotban van.


A SailLog webes felületén pedig az edzők be tudnak lépni, összeállíthatják a „digitális” csapatukat és láthatják a csapattagok edzésnaplóit. Nemcsak megtekinthetik a naplóbejegyzéseket, hanem azokra értékelést is adhatnak. Így mindenki nyer, hiszen az edző követheti a tanítványa előrehaladását, a vitorlázó pedig kap egy pár soros személyes visszajelzést az edzésen végzett munkájáról.

Az alkalmazás ingyenes, letölthető Androidra és iOS-re, további információ elérhető ide kattintva.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!