Egy hét múlva Budapest Boat Show

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye 2018-ban újra felvonultatja a hazai vitorlás, elektromos és motoros hajópiac teljes kínálatát, valamint a hajózáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat, kiegészítőket és felszereléseket.


Az idei Budapest Boat Show számos újdonsággal szolgál, hiszen újra eljönnek az elmúlt év legjelentősebb fejlesztései az Újdonság Pályázatnak köszönhetően. Emellett a kiállításon országos hajópremier is lesz! Természetesen nem maradnak el a színpadi programok sem, és számos interaktív érdekesség várja a látogatók a Programszigeten, valamint a Bemutatómedencében.

A Budapest Boat Show 2018-ban is Exkluzív Nappal indítja a kiállítást, vagyis az első napon csak a Budapest Boat Show tart nyitva, így érdemes erre a napra időzíteni a kiállítókkal való üzleti találkozókat. Az Exkluzív Napra szóló belépő tartalmazza a parkolást is, így azok, akik előre váltják meg a belépőt, a Hungexpo területén, a pavilontól alig néhány méterre parkolhatnak le autóikkal. Aki a helyszínen váltja meg a belépőjét, szintén díjmentesen parkolhat a külső parkolókban. Ők a II. Fogadócsarnokon keresztül tudják megközelíteni a kiállítást.

Online itt lehet jegyet vásárolni, a kiállítás hajóvezetői engedéllyel péntek és vasárnap között mindennap kedvezményesen látogatható.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!