Dolgozzon otthonról Horvátországban!

A Horvát Idegenforgalmi Közösség promóciós kampányt indított Horvátország az új irodád! elnevezéssel, amelynek célja, hogy az országot vonzó és jól felkészült célállomásként mutassa be a digitális nomádok számára.

A kampány részeként a Croatia.hr weboldalon belül hozták létre a Croatia your new office felületet, amelyen angolul megtalálható az engedélykérelem folyamata és a digitális nomádok horvátországi tartózkodásával kapcsolatos összes fontos információ.

„A minőségi ajánlattal és az egyszerűbb ügyintézéssel arra törekszünk, hogy minél több digitális nomádot csábítsunk ide, és ily módon népszerűsítsük országunkat. A digitális nomádság kiváló lehetőség a horvát gazdaság számára, és örülünk annak, hogy a digitális nomádok fokozott érdeklődést mutatnak számos horvát város iránt. Úgy gondolom, hogy Horvátország természetes és kulturális szépségeivel, valamint hiteles kínálatával lenyűgözi az ideérkezőket. Minden jelenlegi és jövőbeni digitális nomádot szeretettel várunk” – fejtette ki Nikolina Brnjac turisztikai és sportminiszter.

Az országban 2021 elején lépett hatályba a külföldiekről szóló törvény, amely alapján a digitális nomádok akár egy évre szóló ideiglenes tartózkodási engedélyt is kaphatnak. „A legújabb kampány célja, hogy Horvátországot egy olyan országként prezentálja, amely kényelmes és biztonságos itt-tartózkodást és minőségi életkörülményeket garantál a digitális nomádok számára” – jelentette ki Kristjan Staničić, a Horvát Idegenforgalmi Közösség igazgatója.

A Croatia your new office weboldala.

(turizmus.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!