Díjazzák a legjobb vitorlázókat

2019. november 12.
Címkék :

November 28-án tartja a Testnevelés Egyetemen a Magyar Vitorlás Szövetség a 2019-es ranglista díjkiosztó rendezvényét. A díjazottak névsora már elkészült.

A ranglista díjkiosztón jellemzően utánpótlás kategóriákban osztanak elismeréseket, egyedüli felnőtt osztályként a finndingi versenyzők szerepelnek a programban.

Húsz kategóriában díjazza a szövetség a 2019-es teljesítményeket, és a ranglistákon kívül az idei évben elért kiemelkedő nemzetközi eredményeket nyújtó magyar vitorlázókat is elismerésben részesíti. A lista 44 „tételből” áll, szerepelnek rajta csapatok és egyéni vitorlázók is, köztük Érdi Mári, Berecz Zsombor, a Gyapjas és a Vadnai testvérek, hiszen ők a hazai ranglistaversenyeken nem vettek részt, mivel programjuk döntően külföldi versenyekből és edzőtáborokból áll.

Ugyancsak ebbe a kategóriába került az idén Európa-bajnokságot nyert hollandis Majthényi Szabolcs–Domokos András, valamint a solingban világbajnok Litkey Farkas–Németh Péter–Joó Kristóf egységek, a Raffica csapata vagy a világbajnoki 8. helyezett 29er páros, Jeney Máté és De Jonghe Arthur – írta a hunsail.hu.

A részletes lista megtekinthető ide kattintva.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!