Családbarát fejlesztések Balatonlellén

Kétszázmillió forintos támogatásból felújítják a szabadstrandot Balatonlellén. A mintegy két kilométeres partszakaszon korszerűsítik a vizesblokkokat korszerűsítik, valamint lecserélik a térburkolatot.

A város a Magyar Turisztikai Ügynökség pályázatán elnyert összegből újítja fel a szabadstrandot. A rekonstrukció keretében sor kerül a vizesblokkok cseréjére, a sétány burkolatának megújítására, valamint öltözők, kabinok létesítésére.

A város az idén is számos kulturális programmal készül. Négy évvel ezelőtt teljesen felújították a szabadtéri színpadot, ahol a nyári időszakban nyolc hétvégén keresztül koncerteket, előadásokat tartanak. Az idén is neves előadókat hívnak, a rendezvényparkban pedig – ahová a belépés ingyenes – a hétvégéken különböző programmal várják a látogatókat.


A település elsősorban a családosokat célozza. A Balatonon egyedülálló lídós-homokos környezet a gyermekeknek ideális, emellett egyre népszerűbb a Kishegy, ahová a gasztronómiára vágyó vagy a borturizmus után érdeklődő vendégeket várják – írta a vitorlázzitthon.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!