Csak néhány pillantás…

silverfast2_aquamagazinHa éppen azon hezitál valaki, hogy idén milyen szuperjachttal lepje meg magát, annak ez a kis film garantáltan segít a döntésben. Na de viccet félre téve a Silveryachts 77 méteres szépsége, mély ezüst festésével, könnyed vonalaival igen vonzó látványt nyújt.


Ráadásul a Silver Fast nem csak látványos, hatalmas, hanem a környezettudatosság jegyében készült. A 77 méteres szépség sima, kontúrjaival, meglepő, sötét ezüst megjelenésvél még a többszörösen díjazott elődeit is lepipálja.

27 csomó top sebességével pedig ott van a leggyorsabb, hagyományos meghajtású alumínium motorjachtok között. Meglehetősen nagy távolságokra képes, 18 csomónál 4500 tengeri mérföld, míg 14 csomónál 6200 tengeri mérföldet is megtehetünk vele.

Csendes, rázkódásmentes kényelmet kínál, modern belső tereiben a kortárs művészet, a kreatív térfelhasználás és az egyedülálló bútorzat vetekszik egymással. A kültéri és beltéri ebédlőszalon mellett egy teljes fitness- és wellness részleg teszi teljessé az utazást akár 20 vendég számára is.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!