Contest 72CS

2011. október 25.
Címkék :

contestAz egyik élvonalbeli holland hajógyár, a Contest Yachts megkezdte az újonnan megrendelt Contest 72CS, a cég eddigi legnagyobb hajója építését. Ez a 21,8 méteres vitorlás ötvözi a korábbi Contest hajók építésének több mint 50 éves tapasztalatát és mesterségbeli tudását a legújabb mérnöki-technológiai ismeretekkel.

Amikor 2012 tavaszán vízre kerül, az új Contest 72CS a folytonosan növekvő Contest-flotta fenomenális új zászlóshajója lesz. A cég nemrég vízre bocsátotta a Contest 57CS első példányát, és a mélytengeri túravitorlásai modern változatainak széles skáláját mutatja be a tradicionális tervezésű hajók mellett, amelyek igen jól beváltak ennél a családi vállalkozásban működő hajógyárnál.

„Noha ügyfeleinkre mély benyomást tett a jelenleg legnagyobb hajónk, a Contest 62CS, mégis tovább kívántak menni egy lépéssel. Legnagyobb örömünkre szolgált, hogy ennek eleget tehettünk, és a Contest 72CS pontosan megfelel piaci stratégiánknak, amellyel a nagyobb méretű jachtok iránti igényt fogadjuk” – mondja a cég ügyvezető igazgatója, Arjen Conijn.

A korlátlan hajózási körzetű, karcsú Contest 72CS új mércét állít fel a teljesítmény és kényelem területén. Mint az összes többi Contest-jacht, ez a mélytengeri túrahajó az Európában igen ritka egyedi megrendelésű jachtok egyike lesz, amely kielégíti a Lloyd’s regiszteri felügyeletének szigorú minőségi előírásait.
A súlycsökkentés és szilárdság-növelés érdekében a Contest Yachts az ipar élvonalához tartozó vákum-injektáló rendszerét alkalmazza a hajótest és fedélzet gyártásánál. A hangsúlyos minőséget a berendezés tökéletes kivitele is aláhúzza, amelyről ez a hajógyár közismert.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!