Budapesten terjeszkedett a Helly Hansen

2023. október 21.
Címkék :

Októberben Közép-Európa legnagyobb Helly Hansen márkaboltja nyitotta meg a kapuit a Fashion Streeten, ez már a hatodik üzletük Budapesten. A bolt a 190 négyzetméterével nemcsak a méreteit tekintve emelkedik ki, hanem ruházati- és kiegészítőválasztékával is.

A márka története 1877-ig nyúlik vissza, amikor Helly Jüell Hansen tengeri kapitány megalkotta első vízálló ruhadarabjait a norvégiai Moss városában. A termékei népszerűsége hazánkban is töretlen, Budapesten a Westend, az Arena Mall, a MOM Park, az Allee és az Árkád mellett már a Fashion Streeten is megtalálhatjuk. Az üzletben, terjedelméből fakadóan a választék is egyedülálló, hiszen olyan kategóriák különböző topkollekciói is megtalálhatók, amelyeket eddig élőben nem láthattunk hazánkban, mint például az Odin vagy az Ægir.

Az Odin outdoor kollekció az elmúlt évtizedben folyamatosan fejlődött, profi síelők tesztelték a darabokat a legszélsőségesebb körülmények között, most pedig már a backcountry síelőknek is kedvez. Strapabíró ruhadarabok jellemzik a kollekciót, hogy viselője felkészült legyen a kiszámíthatatlanságra. A Fashion Streeten lévő márkabolt a csúcstechnológiájú, a norvég mitológia tenger istene után elnevezett Ægir offshore ruházattal a vitorlázás szerelmeseit szólíthatja meg.

A Helly Hansen Fashion Street márkabolt a Deák Ferenc utca 17. szám alatt várja a látogatókat.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!