Bronzérem Portorozsban!

2017. április 24.
Címkék :

Portorozsban harmadik helyen végzett a Bakóczy Róbert vezette FGF Sailing Team a European Sailing Series vagyis a Melges 24 Európa kupa-sorozat első versenyén.

Tizenöt nemzet 33 hajója versenyzett szinte tökéletes szélviszonyok közepette, így sikerült mind a kilenc tervezett futamot lebonyolítani.


A versenyt az olasz Andrea Rachelli vezette hajó nyerte nagy fölénnyel. A spartacusos földvári fiatalok, vagyis Bakóczy Róbert, Rozsnyay Domonkos, Takácsy Levente, Buza Bence és Takácsy Kristóf javuló teljesítménnyel a 3. helyen végeztek, pontazonosságban az ezüstérmes dán Upupup hajóval, ahol Bo Boje Pedersen kormányzott. A különbséget az jelentette a dánok javára, hogy ők egy futamot is nyertek.
Nagyszerűen szerepelt Csoltó Ákos vezetésével a Seven Five Nine, akik futamot is nyerve a negyedik helyen végeztek az összetett versenyben.


Bakóczy Robi nyilatkozta a verseny után: „Nagyszerű érzés a szezon első versenyén dobogón állni, és reméljük, hogy a következő versenyeken még gyorsulunk. Szeretném megköszönni az előttünk végzett csapatoknak és a rendezőknek is ezt a csodálatos regattát és a szervezést – egyszerűen minden nagyszerű volt!”

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!