Biztonságos lesz a szex Rióban

2016. május 29.
Címkék :

szex_rioKözeledik az nyár, és vele együtt az olimpiai játékok. Lássuk be, kinek ne forrna fel a vére egy kidolgozott sportolói test láttán – hát még ha mindezt egy hosszú, feszült, olykor szex mentes  felkészülési időszak végén tapasztalhatja meg az ember. Ugye ugye…

Az olimpiai falukban történő szex-csatáknak komoly irodalma van – csalódást kell, hogy okozzak, mi ezt most nem tetézzük tovább. Ellenben ránézünk a témára Rio szempontjából, mire is kell felkészülniük kedvenc sportolóinknak a megmérettetéseken túl.

 Figyelem, – idén mintegy 450.000 óvszert osztanak szét az olimpia ideje alatt a sportolók között. Csak viszonyításként, hogy mit is jelent ez a mennyiség – ez lazán háromszor annyi gumi, mint a londoni játékokon négy évvel ezelőtt. Egy kis számmisztika: 100.000 egységet kapnak a női sportolók és 350.000 darabot az aktívabb, férfi nem képviselői. A hangulatot tetézendő, 175.000 egységnyi síkosító is kiosztásra kerül – de ezt hivatalosan még nem erősítették meg.

A NOB tájékoztatása szerint ez a 10.500 sportolók és a személyzet részére kerül kiosztásra, amitől a biztonságos szex lehetőségét remélik. Az még nem világos, hogy az óvszer mennyiség növekedése összefügg-e a Zika vírus felbukkanásával, vagy csak spontán szexuális forradalomra készülnek Rióban.

Az óvszerek elérhetőek a helyi klinikán, a július 24-én nyíló olimpiai faluban vagy a kihelyezett utomatákon át.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!