Bezárta kapuit a 47. boot Düsseldorf

boot_Duesseldorf_vitorlazas_fedel_alattEurópa legynagyobb hajókiállítása, a boot Düsseldorf vasárnap bezárta kapuit. Hogy miért is olyan fontos ez a kiállítás? Mert a borongós januárban ez az első olyan rendezvény, amely az aktuális szezon trendjeit mutatja be. Ahogyan erre számítani lehetett, túlszárnyalták a kiállítók, a látogatók és az újdonságok számában is a 2015-ös évet.

A 247 000 látogatóból több mint 50 000 Németországon kívülről, vagy a tengeren túlról érkezett. Ez azt jelzi, hogy a rendezvény egyértelműen az élvonalban van. A kiállítók is elégedettek, a legtöbben azt erősítették meg, hogy a látogatók általában komoly érdeklődők és hajlandóak költésre. Ráadásul a prémium kategóriájó járművek, felszerelések és utazások is egyre nagyobb teret nyernek, tényleg létjogosultsága van a luxus márkák és szolgáltatások felvonultatásának.

boot_Duesseldorf_a_legnagyobbak

Ahogy arról már korábban is írtunk, a hangulat tényleg jó volt, és az is kiderült, hogy vannak olyan látogatók, akik gyermekkoruk óta évről-évre visszatérnek. Így tehát nem csak nívója, hanem komoly tradíciója is van ennek a szezonnyitó szakmai rendezvénynek.

boot_Duesseldorf_vasari_forgatag

Összegzésképpen elmodható, hogy a piaci szereplők pozitívan nyilatkoztak az eseményről. Úgy látják, hogy a tengeri- és vízi sportok, szabadidős aktivitások évről-évre egyre nagyobb teret nyernek. A kiállítás pedig egyértelműen hatással van az év közben tapasztalható bevételekre. Az ágazat stabil és idén is egyszámjegyű növekedést jeleznek előre a szakértők.

boot_Duesseldorf_kitesurf_pavilonban

Egyértelmű, hogy jövőre is lesz boot Düsseldorf, várható időpontja 2017. január 21-29.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!