Béreljen úszómedencét Olaszországban!

Már tavaly is az úszómedencés ingatlanok voltak a legnépszerűbbek, ahol a bérlők kizárólagos használattal vehették birtokba a villákat napokra, hetekre.

Ám ha valaki csak egy napra vagy csupán néhány órára tud kiszakadni a hétköznapokból, akkor egyszerűen úszómedencét bérelhet.

A Swimmy online portál lehetővé teszi az úszómedencék bérlését magánszemélyek között. A 2017 óta aktív portál a spanyolországi és franciaországi gyakorlat sikere után most Olaszországban hódít, és biztosítja, hogy a medencetulajdonosok egy órára, fél napra vagy egy teljes napra bérbe adhassák medencéjüket. A Swimmynek 120 ezer felhasználója, 3000 regisztrált tulajdonosa van, és 16 ezer bérleti lehetőséget bonyolított 2020-ban.

A webhelyre való regisztráció egyszerű, gyors és ingyenes, a működése pedig hasonlít az Airbnb-re, de ezúttal csak a medencét lehet kibérelni.

A portálon ki lehet deríteni, hol tudnak megmártózni Milánóban egy ebédszünetre, vagy fél napot eltölteni egy villa medencéje mellett Rómában. Vannak olyan úszómedencék is, amelyek vidéken bérelhetők, míg mások lélegzetelállító kilátást nyújtanak a Nápolyi-öbölre – írta a travelo.hu.

(képeink illusztrációk)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!