Berecz Zsombor klubot vált

Finnes világbajnokunk hat év után otthagyja egyesületét, a Balatoni Yacht Clubot.

Berecz Zsombor Facebook-oldalán jelent meg a BYC 1912 website-ján hírként olvasható szöveg: „Berecz Zsombor világbajnok, háromszoros olimpikon vitorlázó pályafutását Finndingi osztályban 2013-ban kezdte el. Az elmúlt hat év során csapatával számtalan sportsikert ért el, köztük két olimpiai kvótát, történelmi Európa-bajnoki ezüstérmet, majd 2018-ban történelmi világbajnoki címet, az elsőt aktív olimpiai hajóosztályban. Az elmúlt hat év közös munkája eredményeként Zsombor ma a nemzetközi Finn osztály elit mezőnyéhez tartozik, és 2020-ban lehetősége nyílik, hogy nagy álmát, az olimpiai dobogót megcélozza és éremmel térjen haza.


Zsombor úgy döntött, hogy ezt az utat már nem eddigi, a stabil hátteret biztosító csapatával, a Balatoni Yacht Clubbal járja be.
Az elmúlt hat év együttműködésére azonban mind a sportoló, mind a klub fontos, a hazai vitorlássport szempontjából egyedülálló sportszakmai sikerekkel, pozitív emlékekkel és élményekkel, komoly csapatmunkával teli időszakként tekint.
Zsombor további pályafutásához sok sikert és jó szelet kívánunk!”

Berecz Facebook-oldalán kommentár nélkül jelent meg a szöveg, ahogy a BYC 1912 sem fűzött a hírként közzétett információhoz semmilyen megjegyzést.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!