Bámulatos jachtok a nagyvilágból

Pride-Illusion-insetIllusionEgyre nagyobbak, egyre látványosabbak és a csúcstechnológiát sem nélkülözik: szuperjachtok, amelyekből 2016-ban sem lesz hiány. Van, amelyik már készen áll és van, amelyik egyelőre csak a tervezőasztalon látható. És mi a közös bennük? Hogy  legalább 50 méteresek és természetesen egyedi megrendelésre készültek. Íme néhány közülük.

Lion Spirit, Sunrise Yachts (57 méter)

Ennek a hatalmas hajónak az alapja az 50 méteres Sunrise Yacht, amelyet meghosszabbítottak és kiegészítettek néhány figyelemre méltó „aprósággal”. Így a fedélzeten található egy fotóstudió, egy a tulajdonos igényei szerint kialakított dühöngő és olyan toló üveg panelek, amelyekkel a hálóterek nyitottá tehetők.

sunrise_yacht

Lion Spirit, Sunrise Yachts

Project 370, Kleven (116 méter)

A 107 méter hosszú Ulysses mintájára készült hajó nagytestvére. A szintén expedíciókhoz készült extra teherbírású szuperjacht számos extra kiegészítővel és játékkal van felszerelve.

Kleven-116

Project 370, Kleven

Sybaris, Perini Navi (70 méter)

A jachtot temérdek technológiai újdosággal szerelték fel, így fedélzetén utazni fantasztikus élményt jelent. A tervek Perini Navi technikai és dizájn irodájában készültek Philippe Briand közreműködésével.  Az alumínium jacht méretét tekintve a második legnagyobb Perinin Navi alkotás.

Porto Rotonto 01 06 2008 Perini Navi 56 mt Sloop "SALUTE" Photo: Guido Trombetta

Sybaris, Perini Navi

Illusion, Pride Mega Yachts (88,8 méter)

A Yantai félszigeten készült Illusion a legnagyobb jacht, amely valaha Kínában épült. 88,8 méteres hajó terve az Azure-nál készült, külső megjelenését Rainsford Saunders-nek, míg exkluzív belső terét a Sinot Design-nak köszönheti.

Pride-Illusion-insetIllusion

Illusion, Pride Mega Yachts

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!