Balatonfüredi program hétvégére: Tramontana-Sennebogen kupa

Tramontana-Sennebogen kupaA hétvégén kerül megrendezésre a felújított Balatonfüredi Hajógyári Kikötőben a 2016 évi Tramontana-Sennebogen kupa. A verseny névadója a Sennebogen cégcsoport, amely Érdi Márit is támogatja az olimpia felkészülésben, illetve már hosszú évek óta működik együtt a Tramontanaval is.

A szervezők mintegy 50-60 egységet várnak a regattára, amelyre a Tramontana Yacht Club Egyesület rendezésében kerül sor. A versenynek a gyönyörűen felújított és kibővített Hajógyári Kikötő ad otthont. Külön rangot ad az eseménynek, hogy a Tramontana-Sennebogen Kupa az Összevont Cirkáló Osztály éves bajnoksági sorozatának egyik futama, a Sudár Sport Osztály ranglistaversenye és a Regina Kupa túrafutama is egyben.

Erdi_Mari

Program:
2016. június 10. péntek
Délután 6-tól este 10-ig folyamatos érkezés a balatonfüredi Hajógyári Kikötőbe. Nevezést követően finom falatok, valamint a Szent Donát pince válogatott borai. A hajóval érkezőknek péntekről szombatra ingyenes kikötőhelyet biztosít a Hajógyári Kikötő.

2016. június 11. szombat
Reggel 8 – 8:30 között nevezés akinek ez előző este nem sikerült.
Délelőtt 10 órakor a Tramontana-Sennebogen kupa rajtja. (Limitidő: 17 óra)
Délután 6-tól eredményhirdetés, díjkiosztó, ezt követően pedig az egész nap készülő ételek kerülnek terítékre csopaki borok társaságában.

További érdekessége a versenynek, hogy itt kerül tesztelésre a Kwindoo. Ez az első rendszer, amely külső hardware és mérnök nélkül képes korlátlan számú hajó egyidejű monitorozására és közvetítésére. Tehát a hajón egy darab okostelefonon kívül semmi nem kell. Ráadásul a vitorlázóknak is hasznos, hiszen tucatnyi információt közvetít, mutat a verseny alatt, utólag pedig teljes analitikát ad a hajó mozgásáról, akár összehasonlításban a többi hajó közül valamelyikkel. Az alkalmazás letöltéséhez és használatához a helyszínen a nevezés alkalmával a készítők technikai segítséget biztosítanak.

Kwindoo

Kiemelt támogató a Hajógyári Kikötő
További támogatók: NEA, Grand Canyon Pub, Pipers Communication.
Szakmai partner: Magyar Vitorlás Szövetség

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!