Balatonfüred várja a lasereseket

LWsajto006_resizeA Balatonfüredi Yacht Club szeptember 9–11. között ismét megrendezi Rooster Laser Európa-kupáját a Laser hajóosztály teljes palettája részére, valamint az Quantum Sails BYC Kupa keretén belül az Optimist és a 420 hajóosztály számára.


Hetedik éve érkeznek a Laser 4.7, a Radial és a Standard hajóosztály hazai és nemzetközi versenyzői az Európán átívelő kupasorozat magyarországi állomására, Balatonfüredre. A versenyre az eddigi évekhez hasonlóan 8-10 ország közel száz vitorlázóját várja a rendezőség.

laser1
Az idén új támogatót csatlakozott a Laser Európa-kupához, a Rooster. Mivel a Rooster eredetileg is a vitorlázástól indult, elsősorban az ifjúsági vitorlázók kiszolgálására koncentrált azzal a hangsúlyozott szándékkal, hogy magas minőségű, fiatalos dizájnú, innovatív és költséghatékony technikai ruházatot nyújtson az utánpótláskorú vitorlázóknak.

original-24

Immár harmadik alkalommal vesznek részt a Quantum Sails BYC Kupán az utánpótláskorú Optimist- és 420-versenyzők, hogy a ranglista verseny keretén belül a legfiatalabbak is összemérhessék tudásukat. A Quantum Sails élvonalbeli vitorlamárkaként elkötelezett a minőség és a teljesítmény mellett. A legkisebb Optimist vitorláktól kezdve, a One Design osztályokon át a high-tech versenyhajókig, minden területen eredmények sora bizonyítja, hogy a Quantum vitorlái hogyan segítik a versenyzőket a még jobb eredmények elérésében.

A versenykiírás és a nevezés feltételei megtalálhatók itt.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!