Bajnokot avattak a dolfinosok

2017. szeptember 12.
Címkék :

Öt futam után hirdettek magyar bajnokot a Dolfin osztályban, az élen Seres Péter kormányzásával hibapont nélkül és meggyőző fölénnyel végzett a Suppy.

Négy napon át zajlott Balatonfüred előtti vízterületen a 2017-es Dolfin magyar bajnokság. Az Atomerőmű SE rendezésében a Koloska Marina adott otthont a rendezvénynek. A vendéglátók mindent megtettek annak érdekében, hogy a mezőny a vízen és a parton is egyaránt jól érezze magát, ha már az időjárás nem kényeztette a vitorlázókat.

A tervezett 9 futamból, 5 érvényes futamot sikerült teljesítenie a mezőnynek. A futamok döntő részét 6–13 kts közötti szélben teljesítették a részt vevő egységek. Mindkét versenynapon, amikor délutánonként vitorlázásra alkalmas szél alakult ki, a naplementéig tartó meccsekben a dobogós helyekért szoros versenyek, nagy csaták voltak. A harmadik és negyedik, valamint az ötödik és hatodik helyen folyamatosan változott az állás, és a végén is pontegyenlőség alakult ki az egységek között.

Az élen, Seres Péter kormányzásával hibapont nélkül és meggyőző fölénnyel végzett a Suppy. A dobogó második és harmadik fokára is ASE-egység állhatott, második a Száva György kormányozta Accenture, harmadik a Hunger Kovácsik László kormányzásával.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!