Az első luxusyacht, melyet nő tervezett nőknek

2016. július 12.
Címkék :

labelle4 A 80 méter hosszú luxusyacht a nevében is tükrözi, hogy a nők az elsődleges célközönsége, ugyanis a La Belle magyarul Szépséget jelent. Lidia Bersani, luxusdesigner egy különleges és szemet gyönyörködtető hajót alkotott.

Yacht nőknek
Azt hihetnénk, hogy minden luxus yacht egyformán készül, azonban a tervező rávilágított, hogy a luxus yachtok piacán hiány van a kifejezetten a gyengébbik nemnek szánt példányokból. Abban az esetben, ha a világ legbefolyásosabb nője nem a szokványos milliomosok játékszerei közül szeretne választani magának egyet, akkor az ő számára tökéletes választás ez a hajó, ami a nőiességet szem előtt tartva született meg.

labelle3

Fényűző belső
A tervező elmondása szerint a hajóbelső híven tükrözi a megkülönböztető Bersani-stílust: romantikus és otthonos. Ezt az érzetet erősítik a használt színek is, az arany, az elefántcsont szín és a fehér. A berendezési tárgyak fényűzőek és kényelmesek.
A 80 méteres superyachton megtalálhatóak a Swarovski kristály csillárok, drágakövek, onix és testre szabott fából készült bútorok és sok-sok arany és szőrme.

La-Belle-Yacht-Concept-by-Lidia-Bersani-Luxury-Design-5

A La Belle összesen 12 embernek tud egyszerre fényűző komfortot biztosítani, akik ha megunták a napozást a fedélzeten, akkor is bőségesen találnak pihentető elfoglaltságot maguknak az 5 fedélzetes luxushajón.
Hydromasszás medence, szauna, hammam, infraszauna, hószoba és jég szőkökutak is megtalálhatóak a spa részlegen, de van persze kültéri jacuzzi is.
Könyvtár is van, ahol a kandalló tüze ropog. A picit mozgalmasabb kikapcsolódásra vágyók pedig a mozi- és színházteremben, a diszkóban vagy a fedélzeti bárokban szórakozhatnak.

labelle

A második szinten található fő kabin ugyancsak gazdagon felszerelt. Királyi méretű kerek franciaágy van benne baldachinnal, aranyozott oszlopokkal és fenséges látványt nyújtó saját terasszal.
Természetesen lift könnyíti meg az átjárás az egyikről helyről a másikra, valamint egy helikopter leszállópálya is rendelkezésre áll a tetőn.

labellekinti

 

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!