Ami a deszkára ráfér

2016. április 16.
Címkék :

sp14-sup-venus-2Szerintem aki nem igazán tud szörfözni, az még azt is nehezen érti meg, hogy hogyan tud egyetlen ember megállni egy szörfdeszkán. Aki járatos a sportban, annak ez már nem nehézség. De így is akad bőven olyan kunszt, aminek csodájára járhatunk.

Láttunk már videót egy ausztrál srácról, aki kutyával szörfözött. Ezt sikerül túllicitálnia annak a videónak, amelyen két kutyával való szörfözés látható, ezt Facebook oldalunkra tettük ki.

surf-dog

A minap a netet böngészve bukkantam arra a videóra, ahol ketten szörföznek egy deszkán. A tandem szörfözést Julien és Camille Bouyer mutatják be. A gyakorlat nem könnyű, nagyon egymásra kell hangolódniuk ahhoz, hogy meg tudják tartani az egyensúlyt és a ritmust. De a fiúknak alakul a mutatvány.

 

Nem csak a hullámokon lovagolva lehet haladni. Ez az új innováció tényleg azoknak készült, akik annyira nincsenek a helyzet magaslatán, mégis szeretnék valamennyire élvezni a SUP-ot. Sőt, az kardio edzés egyik kimondottan klasz válfaja lehet ez a Hobie Mirage névre keresztelet kis alakformáló eszköz.

És igen, még ezt is lehet fokozni! A Renault F1 pilótáit használta, amikor bemutatta, hogy speciális deszkával akár a vízen „autózni” is lehet. Ebben a videóban minden van, váratlan fordulat, F1-es pasik, bikinis lányok. Kunsztok tekintetében az előzőektől egy kicsit elmarad, azt azonban látható, hogy a deszkák felhasználási köre tényleg végtelen!

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!