Amel 50 – Az év hajójának jelölve

A cannes-i jachtfesztivál után a januári boot Düsseldorf hajókiállításon is bemutatkozik az Amel 50, amelyet az év hajójának jelöltek.


A 49. düsseldorfi hajós seregszemlére az iparág mintegy 1800 kiállítót és közel 230 ezer látogatót várnak. Ez a La Rochelle hajógyár által készített Amel számára kiváló lehetőség nyújt arra, hogy a hajót a nagyközönségnek is bemutassa. Sőt, az Amel-tulajdonosok számára külön fenntartott területet is biztosítanak az úgynevezett Amel Clubban.


A látogatóknak lehetőségük lesz arra, hogy személyesen is felfedezzék a jacht elegáns vonalait. A világos színű szövetekkel kevert mahagóni belső térben minden látogatót meleg, hangulatos légkörben fogad, ahol megtapasztalhatják a hajó különleges a kényelmét.


Az Amel 50 tökéletes a hétvégi kirándulásokhoz a part mentén, valamint hosszabb kalandokra a nagyobb tengereken. A biztonságos navigáció, valamint fedélzeti komfort az Amel alapértékeinek számít. Az új modell különleges jellemzői közé tartozik az egyenes, rozsdamentes acél orr, illetve a hajó könnyed manőverezési képessége.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!