AKOYA – a Heesen új szuperjachtja

17650-Akoya-1920x1056Az AKOYA a Heesen új, 50 méteres alumínium szuperjachtja. Szürkére festett testével, íves vonalaival a modern hajózás látványvilágát teremti meg. Heesen most is arra törekedett, hogy a kényelem, a tér és a stílus kompromisszumok nélkül valósuljanak meg.

A belső tereket a jól ismert olasz Cristiano Gatto és csapata tervezte. A Frank Laupman (Omega mérnöke) külső terveit jól kiegészítik kifinomult beltéri megoldásaikkal.

A 4 jól elkülönült szint különböző lehetőségeket kínál minden alkalomra. Az előfedélzeten egy relaxációs részleg és egy 70 m2-es napozó található, a hátsó fedélzeten pedig van egy  árnyékolt étkező.

Heesen-Yachts-Galactica-SuperNova-2016

12 vendég fér el kényelmesen a 6 szobában. A legnagyobb hálótér a felső szinten a több pedig alatta helyezkedik el. Az öt hálótér közül az egyik a hajó teljes szélességét elfoglalja, ez a legnagyobb, a további négy egyforma méretű. Minden szobához tartozik fürdő és természetesen dupla ágyakkal vannak felszerelve.

Project-Akoya-by-Heesen-Yachts--683x1024
A leendő tulajdonos 2016 júniusában veheti át a szuperjachtot, addig azonban még az Északi-tengeren számos tesztnek vetik alá a YN 17650 jelölésű Akoya-t, amely 23 csomóval is tud majd menni.

Heesen-Yachts-Galactica-SuperNova-2016-yacht

Forrás: Heesen Yacht

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!