Adventi programkavalkád Balatonlellén

2018. november 27.
Címkék :

December első hétvégéjén három fesztivált tartanak Balatonlellén, ezzel is bizonyítva, hogy a Balatonon nem csak két hónap a szezon.

Egyszerre rendezik a IV. Balatonlellei Karácsonyi vásárt, a II. Balatoni Kör Adventi Gasztro Pikniket és a III. Mikulás Regatta vitorlásversenyt. A karácsonyi vásáron közel 30 különleges kézműves árussal találkozhatunk. A Gasztropikniken részt vesz 10 étterem, 12 borászat, 3 cukrászda és egy pálinka főzde – mind a Balatoni KÖR tagja – a balatoni régióból.

A Mikulás Regatta vitorlásverseny egyre népszerűbb a hajósok körében, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy az idén már a Magyar Vitorlás Szövetség is a kezdeményezés mögé állt. Eddig one design kategóriában 14, open kategóriában 9 egység adta le nevezését a december 1-jei versenyre.

A parton maradók sem fognak unatkozni, hisz üzemel a műjégpálya, a Balaton első vízre épített élmény szaunája, lesz gyermekjáték és kézművessarok, gyöngyfűzés, sőt az eseményen egész nap élőzene szórakoztatja a látogatókat, fellép a Bango Budapest Band, a Lengyeltóti Brass Band, sztárvendég a Bon-Bon zenekar lesz. December 2-án még a Mikulás is ellátogat Balatonlellére, és minden gyereknek ajándékot hoz – írta a turizmus.com.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!