A Zurn Yacht Design új 19 méteres hajója bemutatkozik

2018. augusztus 5.
Címkék :

Doug Zurn egy olyan új motoros koncepciójával rukkolt elő, melynek gyökerei a múlt jól bevált hagyományaihoz nyúlnak vissza, de a több szempontból is a jövő hajóját testesíti meg. A Lynx Commuter alumínium hajóteste a Zurn jellegzetességeit hordozza mind funkcionalitásában, mind katonás formavilágában. A motorcsónak a gondos tervezésnek köszönhetően abszolút tengerbiztos, száraz utazást biztosít minden körülmények között és tágas tereket kínál mind beltéren, mind kültéren a gondtalan pihenés és a praktikum jegyében.

A 63 lábas hajó egy vagy két pár részére is kényelmes pihenést biztosít nyaralás alatt. A fő hálószobához saját fürdő tartozik zuhanyzóval a hajó orrában. Mivel a középen elhelyezkedő nappali kanapéja pár mozdulattal franciaággyá alakítható, és ehhez a helyiséghez is csatlakozik fürdőszoba, megfelelő privát szférát lehet kialakítani az utasok részére. Ugyanakkor 18 fős (!) összejövetelek helyszíneként is remekül kihasználhatóak az apró építészeti trükkök és praktikus beltéri megoldások révén a belső és külső terek a Lynx Commuteren!

A két Caterpillar C32-Acert 1900hp dízelmotor a hajó hátsó napozóterasza alatt komoly hang- és vibrációs szigeteléssel körülvéve 83 km/h (45 csomó) csúcssebességet és 500 tengeri mérföldes hatótávolságot biztosít. Akár hosszabb, akár rövidebb távon használja tulajdonosa, egész biztosan szívébe zárja ezt a gyors, stílusos és sokoldalú hajót!

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!