A tengeren túlon még csak most kezdődik

Yachts-Miami-Beach-Show-Slide-2016Amikor Európa legnagyobb hajókiállítása, a boot Düsseldorf véget ér, Miamiban akkor sorakoznak fel a lélegzetelállító szuperjachtok, hogy megmutassák magukat a világnak a Yacht Miami Beach-en, február 11-15. között.
Kihasználván az éghajlatot, nem csarnokokban, hanem a szabad ég alatt sétálva, természetes közegükben – a tengeren – csodálhajtuk meg az újdonságokat. Több, mint 500 yacht, egyéb tengeri technológiai újdonság és felszerelés kerül kiállításra, amelynek összértéke meghaladja az 1 milliárd dollárt. Fényűzésből biztosan nem lesz hiány, hiszen úszó koktélbárok, élőzene és különböző típusú éttermek várják a látogatókat.

Island-Gardens-Marina

A korábbi évekhez képes még egy kikötőrésszel bővül a kiállítási terület. A Watson szigeten található Deep Harbour-nél állítják ki a legnagyobb szuperjachtokat. Az alábbi gyártók biztosan ott lesznek a kiállítók között: Absolute, Austin Parker, Bahamas Boatworks, Bavaria, Bertram, Cheoy Lee, CNM, Comitti, Dyna, Fjord, Horizon, Jupiter, Neptunus, Nor-Tech, Ocean Alexander and Rio.

miami boat showw

Forrás: http://www.showmanagement.com

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!