A tavasz első nagy dobása: Boot Tulln

2017. december 29.
Címkék :

Közép- és Kelet Európa egyik legnagyobb hajó- és vízisport-kereskedelmi vására március 1–4. között várja az ágazat szerelmeseit Ausztriában. A már 47 éve töretlen sikerrel megrendezett vásár 2018-ra is a legjobbakat tartogatja.


A szervezők azt ígérik, hogy mivel Tulln indítja a szezont, ezért a legfrissebb újdonságokkal szolgálnak a hajózási, a vízisport-, illetve a búvárszektorból is, és közel 380 kiállító mutatja be újdonságait. A show sokoldalúságát bizonyítja, hogy vitorlás és motoros jachtok, óriás vitorlások, turbo jetek, motoros hajók, valamint a környezetkímélő elektromos változatok, katamarán, kajak, kenu, SUP és hajózási felszerelések lesznek a kínálatban.


A centrum közepén, a 10-es standnál a látogatók találkozhatnak a nagyobb jachtok építőivel, akik a 34–55 lábas kategóriában mutatják majd be legújabb fejlesztéseiket. Emellett természetesen a kisebb hajók gyártói is jelen lesznek – ígérik az osztrák Boat Show házigazdái. A meghívottak között van többek között az Alubat Ovni, az Aquatic, a a Bavaria, a Beneteau, a Brenta, a Dehler, a Delphia, a Dragonfly, a Dufour, az Elan, a Hanse, a J-Boats, a Jeanneau, a Melges, a Phobos, a Seascape, valamint a Sunbeam.


Az E terem fő témája 2018-ban a motorcsónakok, a motoros jachtok és az e-hajók lesznek, a kis kétülésesektől a luxuskategóriáig. A következő márkák biztosan ott lesznek: Absolute, Bavaria, Bayliner, Beneteau, Boesch, Correct Craft, Drago, Four Winns, Frauscher, Glastron, Italmar, Jeanneau, Lodestar, Mingolla, Nimbus, Quicksilver, Regal, Rinker, Sea Ray, Terhi, Zar Formenti.


A Boot Tullnra a belépő a felnőtteknek 13, a gyerekeknek 3 euró. A kiállítás naponta 10 és 18 óra között várja a hajózás szerelmeseit. www.boot-tulln.at

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!