A Sunseeker neves olasz tervezőcéggel működött együtt az Ocean 182-esen

2024. január 18.
Címkék :

A Visionnaire-rel való kollaboráció eredményét a január 20-án kezdődő boot Düsseldorfon mutatják be.

A brit Sunseeker az olasz Visionnaire belsőépítész céget választotta partneréül az Ocean 182 megalkotásához. A közös munka néhány kiválasztott látványelemét a boot Düsseldorfon tárják a nagyközönség elé.

A Sunseeker Ocean 182 belső tere 186 négyzetmétert foglal el három fedélzeten. A Visionnaire munkája nyomán tovább erősödött a tágasság érzete, köszönhetően a berendezési tárgyak és kárpitok gondosan kidolgozott színkombinációinak. Az anyagok új mérföldkövet jelentenek mind a technológia, mind a fenntarthatóság frontján, ennek egyik feltétele, hogy mindkét cég komoly hangsúlyt fektet az újrahasznosításra és az alacsony káros hatású gyártási folyamatokra. Így születtek meg olyan elemek, mint a Bastian Lounge és a Donovan Roll kanapék a hozzájuk tartozó, szoborszerű márványasztalokkal, valamint a Cameron étkezőasztal kobaltkék ökobőrből készült Cloud székekkel.

A külső fedélzeteken a Greenlife és az új Basket kollekció remekei láthatók Iroko fából, Breeze asztalokkal párosítva. A Visionnaire régóta aktív közreműködője a luxushajózás világának, több mint 10 éve működik együtt a világ vezető hajógyáraival.

„Nagyon örülünk, hogy létrejött és jól működött ez a különleges partnerség a Sunseeker és a Visionnaire között, a stílus, az elegancia és a praktikum integrációja pedig a lélegzetelállító Sunseeker Ocean 182-esben csúcsosodott ki” – mondta Andrea Frabetti, a Sunseeker vezérigazgatója. „A kapcsolatunk alapja az azonos filozófiai megközelítés, amelyen keresztül a művészi tervezést a kényelem és a tartósság alapvető elemeivel ötvöztük.”

A 2022-ben óriásit ugró Sunseeker és a Visionnaire együttműködése nemcsak luxust és csúcsminőségű dizájnt hoz a jachtok belsejébe, hanem új lehetőségeket is nyit a testre szabott központi elemek terén. A könnyen módosítható dizájn ígérete a tulajdonosok változó preferenciáihoz is igazodik, lehetővé téve számukra, hogy idővel újragondolják és felfrissítsék a belső tereket.

(forrás: ibinews.com, fotók: sunseeker.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!