A Spirit Hotel lett a leginnovatívabb

2019. május 20.
Címkék :

A sárvári Spirit Hotel nyerte a leginnovatívabb spahotelnek járó díjat, amelyet az Európai Gyógyfürdők Egyesülete (ESPA) ítélt oda. A tekintélyes szakmai zsűri az elismerés kapcsán kiemelte a szálloda szűretlen gyógyvizét, orvosainak számát és képzettségét, valamint az egyedülálló mySPIRIT Egészségprogramot.

Több mint száz, az európai gyógyfürdő- és egészségügyi turizmus területén dolgozó szakember gyűlt össze Horvátországban a European Spas Association (ESPA) díjátadóján. A brüsszeli székhelyű egyesület célja az európai gyógyfürdők és balneológia támogatása. A szervezet arra törekszik, hogy a gyógyvízre alapozott természetes terápiák a lehető legtöbb ember számára elérhetők legyenek.

A rangos eseményre 25 országból érkeztek vendégek, ahol a Spirit Hotelnek ítélték az Innovatív Spa Hotel díját. Az elismerést többek között a modern stílus és a természetes források felhasználásának ötvözéséért kapta meg a sárvári szálloda. Hangsúlyozták, hogy a hotelben egyfajta életfelfogásként érezhetően kiemelt szerepet kap a Spa Renaissance üzenete. A szálloda filozófiája szerint a négy őselem – tűz, víz, levegő, föld – harmonikus találkozása által születik meg a lélek, a spirit, amely maga az ötödik elem.

A díjátadón kiemelték a Spirit különleges szűretlen termálvízét, amelyet mind az orvosi ellátásban, mind a sparészlegen számtalan módon alkalmaznak. A sárvári gyógyvíz a „nők vize” is, hiszen régóta bevált gyógyír a női egészségügyi problémákra. Fontos szempont volt továbbá a díj odaítélése során, hogy a Spirit Hotelben több orvos áll a vendégek rendelkezésére, így hagyományos és személyre szabott kezelések egyaránt elérhetők a vendégek egyedi állapotához és igényeihez igazítva, legyen az relaxáció, energetizálás vagy éppen méregtelenítés.

A zsűri emellett kiemelte a Spirit Hotel mySPIRIT Egészségprogramját, amely támogatást nyújt a résztvevőknek az egészségesebb élethez vezető úton, valamint egyfajta gyakorlati útmutatást ad a testi-lelki egyensúly eléréséhez. Az ESPA rámutatott a természetes gyógyászaton alapuló kezelések mellett a Spirit Hotelben elérhető Premium Dermal Spa szépészeti centrumának szolgáltatásaira is.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!