A Princess S78 – középpontban a szórakozás

2018. március 1.
Címkék :

A Princess S osztályának vadonatúj zászlóshajója üdítően sportos jelenség, amelyen a luxus és a kivételes teljesítmény tökéletes egyensúlyban vannak. A Boot Düsseldorf nemzetközi hajókiállításon 2018 januárjában bemutatott sportbridge jacht nem csak 24,66 méteres hosszával hívta fel magára a látogatók és a hajós szakma figyelmét, hiszen az S osztály tagjaként tökélyre fejleszti kisebb társainak előnyeit és képességeit.

A fedélzetre lépve lenyűgöző a kokpitra nyíló tér grandiózussága. A sokoldalú, moduláris ülő- és fekvőalkalmatosságok álomba illő kulisszát alkotnak a szórakozni és pihenni vágyó utasoknak. A világhírű NAIM Audio által a jachtra álmodott hangtechnika és az egyedi akusztikus hangzás utánozhatatlan élménnyel ajándékozza meg a zenekedvelőket.


A gyantával bevont hajótest rendkívüli teljesítményt nyújt a sebesség szerelmeseinek, hiszen a nagyobb teljesítményű változat lélegzetelállító mozgékonysággal akár 39 csomós sebességet is elér. A vízi sportok kedvelőiről sem feledkeztek meg a tervezők, hiszen a jacht hidraulikusan leengedhető fürdőplatformja és közel 4,5 méteres garázsa tökéletes bázissá avatják az úszó csodát, akár a vízben, akár a vízen óhajtunk mozogni. További, nem elhanyagolható, remek tulajdonsága kivételes merülése, hiszen a jacht alig 1,8 méterrel süllyed a vízszint alá, így egész közel lehet navigálni a parthoz.


Az S78 sziluettjének elegáns vonalvezetése az S osztály jellegzetességeit hordozza. Az íves panorámaablakok és elkeskenyedő kabinablakok dinamikussá teszik a külső megjelenését. A fedélzeten található szalon letisztult vonalvezetése kihangsúlyozza az ablakok hatalmas osztatlan íves felületét, így szinte nyitott hatást kelt a meglepően tágas helyiség. A finom eleganciát sugárzó térbe belesimulnak a hatalmas kanapék. A mennyezet finom, geometrikus vonalvezetése pedig szinte tapinthatóvá teszi a vízen siklás élményét.


A fedélzet alatt négy gyönyörűen berendezett kétágyas kabin található. Mindegyiknek saját fürdőszobája van és természetes fényárban úszik napközben. A Master kabin a szalonhoz hasonlóan tágas, világos és letisztult formavilágú, amelyet a már-már körbetáncolható franciaágy koronáz meg. A nyolc utason kívül további két fő részére kialakítottak a hajó hátuljában egy kabint.


A Princess Design Stúdió neve egyet jelent a gyönyörűen kialakított belső terekkel, melyet az S78 minden részlete alátámaszt. A hagyományos kézműves megoldások újraértelmezve jelennek meg az integrált belsőépítészeti koncepcióban. A mind formavilágában, mind funkcionalitásában lélegzetelállító kreatív megoldások sora szolgálja a tökéletes szabadság és kényelem megteremtését. A természetes anyagok a tágas és napsütötte belső terekben tökéletes harmóniában állnak a fényűző részletekkel. Az S78-at körbelengő elegáns és mégis otthonos légkörhöz nagyban hozzájárul a berendezés finom színvilága is.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!