A Fifty-Fifty nyerte a Pünkösdi Regattát

Az időjárás ezúttal elég változatos volt, így mindenféle körülmények között mehettek az idei Pünkösdi Regatta versenyzői. Összetettben a Józsa Mártonék, azaz a Fifty-Fifty diadalmaskodott, míg az egytestűek között a Principessa szerezte meg a győzelmet.


Az első versenynapon a Kaiser Kristóf által kormányzott AC45-ös nyert a Fifty-Fifty előtt. Eleinte a Black Jack vezetett, de az erősebb szél az MKB Extreme Sailing Teamnek kedvezett, amely a Fifty-Fiftyvel csatázva győzött az új AC45-össel. A harmadik helyen Váradi Szabó János Ventilo 28-asa, a negyediken pedig a Litkey Farkas által kormányzott Extreme 40-es ért be.

A második nap a Fifty-Fifty ért be elsőként a Váradi Szabó János által kormányzott Ventilo 28-as és Litkey Farkasék előtt, míg a Black Jack – egyet javítva előző napi eredményén – negyedikként futott be. Kaiser Kristóféknak ezúttal az ötödik pozícióban végeztek.

A verseny harmadik napján az erős szél megkavarta a mezőnyt, a Black Jack fel is borult. A Fifty-Fifty ismét nyert, Kaiser Kristófék és Litkey Farkas Bogija előtt.

Az egytestű kategóriában az első napon a Raffica nyert, de Király Zsoltéknak a folytatásban be kellett érniük a második hellyel a Principessa mögött. Összetettben a Principessa nyert, mivel Királyék a harmadik nap erős szelében nem álltak rajthoz.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!