A EUROBOND Mátrix hajója nyerte meg a Bankár Kupát

2016. június 8.
Címkék :

Eredmenyhirdetes_bankarkupaHétvégén zajlott Balatonkenesén a pénzügyi szféra hajós találkozója a GENERALI-FUNDAMENTA-LAKÁSKASSZA Biztosítási és Bankár Kupa. Az első napon a biztosítási szakma képviselői hajóztak izgalmas körülmények között, itt a győzelmet az Oxigénen vitorlázó MARS csapat nyerte.

Az összetett győzelmet 48 induló egység között az EUROBOND egyes csapata szerezte meg, a GENERALI Fekete Gyöngy és a Volvo hajója előtt. A legeredményesebb bankár pedig az OTP Bank Shadowfax nevű hajóját kormányzó Bencsik László lett. Az előrejelzésnek megfelelően igen változatos időjárás volt a hétvégén.

Bankarkupa_futam

Kenesén szerencsére volt egy óra amikor egy komoly, de lassan mozgó zivatar elhőszele egy irányból, keletről fújt. Ki lehetett jelölni a menetirányt és négy osztály szépen együtt vitorlázva teljesítette a megegyezett feladatot.

Bankár Kupa

A legnépesebb mezőny a Nautic 330-as osztályban gyűlt össze és így ők küzdöttek a Biztosítási Kupáért, nyolc ötvenes, öt-öt Nau370-es és túra hajók pedig érmekért vitorláztak. A kupát a Nautic 330-as győztese Király László kormányzásával az Oxigén nyerte el, a MARS csapatával a fedélzeten.

Bankár Kupa

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!