A Dometic bővítette passzív-hűtőbox kínálatát

2021. szeptember 26.
Címkék :

A skandináv Dometic márka piacra dobta az elegáns és színes, ugyanakkor robusztus passzív „jégládáinak” új kínálatát.

A Dometic Patrolt kültéri kalandozásokhoz tervezték és gyártották Európában. Ezúttal teljesen új színkombinációban jelenik meg, miután a legkeményebb felhasználói tartóssági teszteket is kiállta a vadon legmostohább körülményei között. Megfelel a természet elemei által támasztott különféle kihívásoknak, és bárhol, bármilyen kiránduláson maximálisan helytáll.

A kisebb vagy nagyobb szabadtéri kalandok a legkeményebb felszerelést igénylik. Egy passzív hűtőboxnak ki kell állnia az idő próbáját, és bírnia kell a sziklás talajt, a sártengert, a durva homokot, a szakadó esőt és a jeges havat is. Meg kell birkóznia a természet elemeivel.

A polietilénből rotációs öntéssel egy darabban készült robusztus Dometic Patrol passzív hűtőboxot és fedelét tartós használatra tervezték, hosszú élettartamra készült.

Henrik Fagrenius, a Dometic EMEA szegmensének elnöke a következőket nyilatkozta: „Új, még vonzóbb termékek piacra dobása révén tovább bővítjük üzleti tevékenységünket a fogyasztási cikkek szegmensében. Úgy gondolom, hogy a vadonatúj, feltűnő színek és a tetszetős kialakítás felkeltik mindazon vásárlók érdeklődését, akik értékelik a stílust és a minőséget.

A Dometic Patrol passzív hűtőbox készen áll a kemény túrákra. Ezt a terméket tartós használatra terveztük, és reméljük, hogy minden egyes karcolás egy-egy történetet mesél majd, amely a használóban azonnal felidézi a passzív hűtőboxunk kíséretében átélt kirándulások és vidám túrázások élményeit.”

A Patrol hűtőboxok merész és vadonatúj óceánkék, olívazöld, és mangósárga színekben, valamint a megszokott Dometic palaszürke és ködfehér színekben kaphatók. Ezenkívül a passzív hűtőboxokat egy csomag cserélhető matricával szállítják, amellyel a boxok testreszabhatók.

Végül, de nem utolsósorban, a Patrol szigetelése is kiemelkedő. Kialakításának köszönhetően napokig fagyasztva tartja a jeget, így minden terepen és éghajlaton elérhetővé teszi a friss ételeket és a hideg italokat.

Ezeket a vastag PU szigetelésű falakkal és teljes hosszukban végighúzódó zsanérral jellemezhető vagány hűtőboxokat arra tervezték, hogy sok-sok túrát kibírjanak. Olyan intelligens funkciókat is kínálnak, mint például a szivárgásmentes leeresztő, a fagyasztás-biztos fedéltömítés és a gumicsatok révén egykezes nyithatóság. A horgászbottartókhoz, pohártartókhoz és sörnyitókhoz kiegészítő elemként tartozék-dokkoló is rendelhető.

A Dometic Patrol sorozat már elérhető az európai piacokon, online és a kiválasztott kiskereskedőknél egyaránt.

(x)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!