A 11. helyen zárt a Gyapjas testvérpár

Egy helyet javítva, a 11. pozícióban végzett a Gyapjas Balázs, Gyapjas Zsombor kettős San Remóban.


A San Remó-i regatta utolsó napján két futamot sikerült rendezni a 470-es mezőnynek, ezekben Gyapjas Balázs és Gyapjas Zsombor egyaránt a 13. helyen futott célba. „A 14-15 csomósról 7-8 körülire leálló, erősen forgolódó szélben nehéz volt eldönteni, hová kellene helyezkedni, és mindkétszer a rossz oldalon voltunk, így sikerült a két 13. helyet futni” – értékelte a Carnival Race utolsó napját Gyapjas Balázs. A magyar kettős így összetettben újabb helyet lépett előre, és a 11. pozícióban zárta a 10 futamos versenyt.

Az élen a 2017-es vébéezüstérmes svéd Dahlberg–Bergström egység végzett a kétszeres junior világbajnok francia Macchetti–Dantés, valamint a török Cinar testvérpár előtt.


„Az elmúlt tizenegy napban sokat voltunk vízen, mindennap volt kardioedzés vagy konditerem, mellette ez a 10 versenyfutam tökéletes edzésblokk volt. A sebességünket kifejezetten jónak mondanám, de ebben még látok tartalékot, úgy érzem, a másik hajónkkal gyorsabbak lennénk, szóval a fontos versenyekre még biztosan gyorsulhatunk” – mondta Gyapjas Balázs. Gyapjasék San Remóban az edzőtáborban egy új grószt próbáltak ki, ami szerintük egyelőre nem az igazi, egy puhább árbóccal lesz tökéletes – írta a hunsail.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!