Érdemes tanulni a legjobbaktól

16_MYM_ErdiJobson_rdax_846x565_50Január 18-án, szerdán este 6-kor Érdi Mária és Brencsán Dávid előadásával folytatódik az elmúlt három évben rendkívül népszerűnek bizonyult, a Magyar Vitorlás Szövetség által szervezett téli vitorlás elméleti előadás-sorozat.

A rendezvényeken a legjobb magyar vitorlázók, sportszakemberek beszélnek érdekesnél érdekesebb vitorlás témákról. A legjobb magyar vitorlázónő, Érdi Mári olimpikon, négyszeres ifjúsági világ- és Európa-bajnok közvetlenül a Miami Világkupa előtt szakít időt arra, hogy a rajt előtti teendőkről, a felkészülésről, illetve erősségéről, a hátszelezésről beszéljen. Ugyanazon az estén Brencsán Dávid, a Spartacus VE edzője a versenyző, edző, egyesület, szülők kapcsolatrendszerről tart előadást.

Alt_Erdi1

Az előadások ingyenesek, azonban az elmúlt években olykor kicsinek bizonyult a Magyar Sport Háza legnagyobb előadóterme, így a most is a várható nagy érdeklődésre tekintettel a részvételre regisztrálni kell. Az előadás helyszíne: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest, Istvánmezei út 1 3., I. em., nagy előadóterem.

mvsz_logo_sportmenu

A regisztrációs, interneten kitölthető űrlap elérhetősége:
https://docs.google.com/forms/d/107ZQACskLvKlcneUpUc8nNXz62KkgiRI3zrzV_DMG0I/edit?usp=sharing

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!