Parádés verseny a szezonzárón

01_1Tizennyolc induló, 4 fok, 1-2-es szél az idei 27. Trafik kupán. A száraz számokon túl parádés versenyt hozott az idei forduló.

A két elődöntő után az izgalmakra jellemző, hogy általános visszahívás után, fekete zászlós rajttal vette kezdetét a kétkörös döntő futam. A csíkos, gyenge, északias szélben nagyon szorosan együtt vitorlázott a mezőny.

03_1

A későbbi győztes még csak a negyedik volt az első kör végén, ám ügyesen észrevette, hogy érdemes jobbra nyitni, annak ellenére, hogy a wakeboardpálya elemei még ott maradtak a tóban, mert jobb szélről jönnek a frissülések.

02_1

Bonifert Péter (Kereked SE) jó sebességgel ért fel másodjára a kreuzbójához, a záró bő szeles szakaszokon tovább növelte az előnyét, végül nagy fölénnyel nyerte a versenyt klubtársai, Nagy Botond és Nagy Bernát előtt.

04_1

A hajók elpakolása után tea, forralt bor és friss rétes mellett került sor a díjkiosztóra. Új név kerül fel az idén a legendás vándorkupára a korábbi győztesek: olimpikon, világbajnok és Kékszalag-győztes vitorlázók neve mellé.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!