5 dolog, amiért Palm Beach 2016 imádnivaló

Palm_Beach_2016Most a figyelem Amerikába kalandozik, a hétvége ugyanis Palm Beach-ről fog szólni. Március 17-20 között 31. alkalommal sorakoznak fel a piac legfontosabb szereplői az International Boat Show-n. És mi az az öt dolog, amiért az összes show közül ez az egyik leglátványosabb?

1. Hajók, ameddig a szem ellát
Már a számok is magukért beszélnek: 1,2 milliárd dollár értékű hajó, jacht, egészen a felfújható járművektől a halászhajókon, motorcsónakokon át természetesen a top szuperjachtokig.

2. Kiegészítők minden mennyiségben
Horgászkiegészítők, csónakfelszerellések, biztonsági kellékek, technikai újdonságok. A kiállítók és gyártók névsorát böngészve itt biztosan nem tudnék olyan vízisporthoz szükséges eszközre gondolni, amelyet nem találunk meg. És persze fókuszban a biztonság!

3. Autók
Igen, autók! Ugyanis a járműipar elitje is képviselteti magát a kiállításon. Láthatunk Lamborginit, Bentleyt, Lincolnt. Megjelenésükkel, eleganciájukkal garantáltan annyi szempárt vonzanak majd, mint vízen járó luxus társaik.

4. Kajakok, kenuk, csónakok
A legújabb trendek szerint készült kajakok, kenuk, csónakok hagyományos, vagy akár felfújható változatban, szörf-, kite deszkák megszámlálhatatlan mennyiségben. És persze minden kiegészítő, ami ezekhez kellhet.

5. AquaZone
És nem mindent a szemnek, ugyanis egy 150 köbméteres medencében tényleg ki lehet próbálni az összes vízi eszközt, kezdve a kajakokkal, kenukkal, deszkákkal, egészen a 2 személyes légpárnás járműig.

5+1. Úszó koktélbárok
Erről többet nem is kell mondani…

Forrás: http://www.showmanagement.com/newsletter/541

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!