SunSeeker 131 – a britek csillaga

131 Yacht - High View Stbd Side (Render)_0A SunSeeker az utóbbi évek meghatározó vállalata a prémiumjacht-kategóriában. A háromfedélzetes Sunseeker 131-es a cég jól bevált 40 méteres, mély V kialakítású platformjának evolúciója. Ára nem ismert, de ha valaki ilyet szeretne, érdemes sietni a rendeléssel, mert a gyártás kb. egy évet vesz igénybe.

Kiemelkedő stabilitás, hatalmas helykínálat, jól optimalizált terek. A 131-es a lehető legkisebb közegellenállást váltja ki a vízen, így visszafogott fogyasztás mellett meglehetősen nagy, 23 csomós csúcssebességet ér el. Takarékos, 10 csomós utazótempóval pedig 1500 tengeri mérföldes hatósugárral dicsekedhet a hajó.

2016_01_06_Sunseeker-5956
Hatalmas, hatméteres belmagasságú fedélzeti garázsában simán elfér két méretes vízi jármű is. A belső kialakításnál is az optimális helykihasználásra törekedtek, és persze arra, hogy a helyiségek nagyobbnak tűnjenek, mint amekkorák. Ennek érdekében csupa világos színt használtak, és méretes üvegfelületekkel gondoskodtak arról, hogy a lehető legfényesebb legyen a beltér.

131-yacht-upper-saloon-2

Ennek ékes bizonyítéka a master kabin óriási, padlótól mennyezetig tartó, szinte teljes falszélességű ablaka. A nyílt fedélzeti terek is tágasabbak lettek, mint a gyártó korábbi modelljein.

131 Yacht - Dining

A Sunseeker 131-es fürdőszobáját nemcsak prémiumminőségű anyagokkal rendezték be, de hatalmas tükreinek köszönhetően a valóságosnál nagyobbnak is tűnik, így lényegében úgy érezzük magunkat, mintha egy luxusszállodában lennénk.

A teljes cikk az Aqua Magazin 130. lapszámában olvasható.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!