Nyáron indul az úszó luxushotel

2020. március 2.
Címkék :

A Ritz-Carltonnak világszerte 101 szállodája van, nyártól pedig utazhatunk a társaság majdnem kétszáz méter hosszú úszó hotelével.

A hotellánc által szervezett utakon olyan helyeken jár majd a hajó, mint Észak-Európa, a Földközi-tenger, Latin-Amerika, a Karib-tenger és az Egyesült Államok. Mivel a hajó befér a kisebb kikötőbe, így sokkal színesebbé tudják tenni az utazást a 149 lakosztályban lakó 298 vendég számára, akik élvezhetik a minden igényt kielégítő, teljes körű ellátást. Az éttermekben a legjobb Michelin-csillagos szakácsok menüjét szolgálják fel, a nap huszonnégy órájában.

Kávézók, bárok, kültéri medencék, spa, fitneszterem és szivarszoba is az utasok rendelkezésére áll. Emellett az olyan események is a csomag részét képezik, mint a privát bálna- és delfinfigyelés, sőt a fedélzetről nézhető monte-carlói Forma–1-es futam is.

A hatféle kabintípus közül a legdrágább, 200 négyzetméteres lakosztályból mindössze kettő van, a legtöbb kabin huszonkilenc négyzetméteres.

Nyáron indulnak el a Ritz-Carlton vízen úszó luxusszállodái, az első járatra június 14-én Barcelonában lehet becsekkolni, a hét éjszakás utazás pedig Mallorcán végződik. Emellett a júniusi tervek között szerepel a Lisszabonból Bordeaux-ba vezető út is. A 2021-es szezon szintén foglalható, egy jövő májusi, Mallorcáról induló és Lisszabonba tartó hétnapos túra fejenként 1,8 millió forinttól indul – írta a nuus.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!