Egy cseppnyi luxus Richard Branson módra

Moskito_islandSir Richar Branson egy új szigetet „nyitott”. A Moskito-sziget a brit Virgin-szigetek tagja, amelyen három villából álló komplexum kapott helyet. Az exkluzív villák természetesen bérelhetők, így bárki részese lehet a lenyűgöző luxusnak.


A Headland House, a Beach Villa és a Mangrove Villa összesen 22 vendég számára nyújt kényelmes férőhelyet. A „pihenés szigetén” medencék, bár, teniszpavilon és egy vízi sport központ is a vendégek rendelkezésére áll.

moskito_island

A bérleti díj tartalmazza a teljes ellátást korlátlan fogyasztással, a szigettranszfer díját, és természetesen az összes sporteszköz, pálya, medence használatát. A wi-fi hozzáférés mellett saját DJ is jár a vendégeknek a világ egyik legexkluzívabbnak számító villa-központjában.

moskito_island

Ez egyébként már a második olyan pihenőközpont, amely Branson nevéhez fűződik. A híres Necker-szigeten hasonló feltételek mellett 34 vendég számára érhető el a minden igényeket kiszolgáló luxuspihenés. Tekintettel arra, hogy itt nincsenek igazán szomszédok, a kikapcsolódás és a feltöltődés garantált!

moskito_island

Forrás: Caribjurnal

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!