Numarine 32xp – Stílusos utazásra termett

Az M/Y Marla nevű bámulatos szuperjacht a Numarine 32xp sorozatának első tagjaként a modern hajóépítés kvintesszenciáját testesíti meg. Kialakításának legfontosabb alapelve az egyszerű használat, illetve a különböző rendszerek stílusos integrációja a legmagasabb elvárások mentén.

A M/Y Marla tekintélyes, 60 négyzetméteres flybridge-én három kanapé, egy tizenkét fős étkezőasztal, két napozóágy, koktélbár és egy szabadtéri kormányállás van három üléssel. Egy emelettel lejjebb, a felső fedélzeten exkluzív, 40 négyzetméteres tulajdonosi lakosztály üveges tolóajtókkal és épített zuhanykabinnal, illetve egy fedett kormányállás található.

A zárt fedélzet mögött kényelmesen elfér egy akár 9 méteres motorcsónak, két jetski vagy egy autó is, előtte pedig a tulajdonos saját napozóterasza terül el biminitetővel, kanapéval, koktélasztallal, mindez összesen 129 négyzetméteren.


A 64 négyzetméteres főfedélzeten található kokpitban középen árnyékos kanapé, oldalain napozóágyak kaptak helyet, amelyek az utasok kényelmét szolgálják. A 48 négyzetméteres szalonból nyílik a lobby, ahol a mellékhelyiség és egy miniedzőterem is elfér.

Középen található a professzionálisan felszerelt konyha, amely egyrészt a szalonhoz, másrészt a legénység lakóteréhez kapcsolódik. A hajó orrában több mint 30 négyzetméteres lakosztály terül el a hajó teljes szélességében, két mosdókagylóval és egy zuhanyfülkével.


Az alsó fedélzeten, a jacht közepén két VIP-kabin és két kétágyas kabin található, mindegyik saját fürdőszobával, összesen 85 négyzetméteren. A hajóorrban a kapitány kabinja és további két kétfős legénységi kabin szintén saját fürdőszobával, illetve a legénység konyhája és a mosoda kapott helyet.


A M/Y Marla teljes befogadóképessége 12 fő. Az utasok hosszabb tengeri utazásra is nyugodtan vállalkozhatnak, köszönhetően a jacht lélegzetelállító komfortfokozatának és a hatalmas tereknek, amelyekben minden személyes tárgy kényelmesen elfér.


A szuperjacht maximális sebessége 14, utazósebessége 12 csomó, hatótávolsága pedig 4000 tengeri mérföld 9 csomós sebesség mellett. Az Energy Solutions felhasználóbarát interface-ének köszönhetően a kapitány egyedül tudja irányítani a hajót. A 32xp egy kompakt, mégis tágas, ízig-vérig fényűző és praktikus szuperjacht. A stílusos M/Y Marla nemcsak megbízható és tengerbiztos, de négy szintjén minden elképzelhető kényelmi funkció elérhető. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Numarine zászlóshajója maga a modern álom luxuskivitelben.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!